Vindbaarheid zeer belangrijk

Wanneer mensen in Nederland een zoekmachine gebruiken, dan is dat in 93% van de gevallen Google. Voor je website is het dus van groot belang dat deze vindbaar in Google is. Wij helpen jou dit te bereiken door je website op drie fronten aan te pakken.

Hoe wij je beter vindbaar maken in Google

Allereerst verbeteren wij de website vindbaarheid door ervoor te zorgen dat de website geen obstakels bevat die een goede opname kunnen belemmeren. Hierbij kun je denken aan fouten in de code, maar ook aan flashobjecten en frames. Dit is een eerste vereiste om je website vindbaar in Google te maken.

Vervolgens werken wij aan de Google vindbaarheid door de website inhoudelijk te verbeteren. Het is daarbij de kunst om die termen in je website te verwerken die jouw doelgroep gebruikt om jouw producten of diensten te vinden. Wij beginnen dan ook met een analyse van het zoekgedrag van mensen, dat we uitwerken tot een lijst van zoekwoorden verdeeld over verschillende pagina's binnen je website.

Maar het gebruik van de juiste termen alleen leidt niet tot een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Het is namelijk ook van belang dat je website een autoriteit wordt op het gebied van je producten of diensten. Dit doen we door hierover artikelen te schrijven die we verspreiden over het internet, door de website aan te melden bij startpagina's en natuurlijk via de eigen social media-kanalen als Facebook en Twitter onder de aandacht te brengen. Wanneer Google vervolgens ziet dat jouw website op veel websites wordt genoemd, dan zal de positie ervan vanzelf gaan stijgen.

Maak jouw website vindbaar in Google

Ben jij er ook aan toe om je website beter vindbaar te maken in Google? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een scan van je website aan! Wij nemen je website onder de loep en presenteren vervolgens onze internet marketing strategie om de vindbaarheid te verbeteren!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!