Online marketing voor Zwolle en omstreken

Wil je met jouw bedrijf of organisatie in de omgeving van Zwolle beginnen met online marketing? Of je online marketing naar een hoger niveau tillen? Maak kennis met Pienter online marketing uit Assen! 

Op het gebied van online marketing is er veel mogelijk. Erg veel. Van zoekmachine optimalisatie en betaald adverteren tot social media- en e-mailmarketing. Voor ons is een strategische blik op jouw marketing cruciaal. Waar vaak te snel in termen van deze kanalen wordt gedacht, kijkt Pienter altijd naar de achterliggende behoeften en doelstellingen van je organisatie. Met online marketing verbinden wij jullie propositie met de behoeften van je doelgroep. 

De Pientere werkwijze

Alles begint met een maatwerk online marketingplan, waarin de kernwaarden, knelpunten en doelstellingen van jouw organisatie centraal staan.

  • We beginnen onze samenwerking met een strategische sessie, waarin duidelijk wordt waar je organisatie voor staat en wat we willen bereiken. 
  • De input uit de strategische sessie verwerken we in een online marketing plan, met duidelijke doelstellingen en een plan van aanpak
  • Het marketingplan vormt de basis voor de maandelijkse werkzaamheden die we gaan uitvoeren. Voor ons zijn het boeken van resultaten en een goede samenwerking, waarbij we proactief met je blijven meedenken, essentieel. 
  • We vinden transparantie erg belangrijk. Als organisatie wil je weten wát we doen en tot welke resultaten dit leidt. Daarom rapporteren we elke maand over onze werkzaamheden en de ontwikkelingen die we zien.
  • We gaan periodiek bespreken hoe we ervoor staan. Zijn de resultaten in lijn met de gestelde doelen en zitten we nog steeds op de juiste koers. Of moet er misschien worden bijgestuurd en wat gaan we dan precies doen?

Succesvolle online marketing campagnes in Zwolle en daarbuiten

De  wensen en doelstellingen van jouw organisatie bepalen welke online marketing kanalen we gaan inzetten. En of dit nou één enkel of een mix van meerdere kanalen is; als Premier Partner van Google hebben wij de kennis en kunde in huis om jouw online marketing campagnes, in Zwolle en daarbuiten, tot een succes te maken. Bekijk hieronder onze verschillende specialisaties:

Ben je benieuwd hoe je website er momenteel voor staat? Doe dan de gratis online marketing check!

Met welke online marketing doelstellingen kunnen we jouw organisatie helpen?

Pienter helpt momenteel al diverse grote en kleine organisaties in de regio Zwolle met hun online marketing strategie en uitvoering. Een van onze bekendste partners uit de omgeving is Engie, een multinationaal energiebedrijf, voor wie we duidelijke verbeteringen hebben kunnen realiseren, zowel in organische vindbaarheid als in sales en leads via betaalde advertenties in Google. We zijn erg benieuwd welke online marketing doelstellingen we jouw organisatie kunnen helpen behalen! 

Wil je graag meer informatie of een met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op. Ons online marketing bureau is vanuit Zwolle goed bereikbaar per auto en trein. We zijn gevestigd aan de Oostersingel in Assen, op loopafstand van het centrum en het station. 

 

 

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!