Online marketing in Leeuwarden begint bij Pienter

Wil jij jouw bedrijf met online marketing in Leeuwarden en omgeving naar het volgende niveau tillen?Ben je op zoek naar manieren om jouw online zichtbaarheid, het aantal leads of de omzet via jouw website te verhogen? Of wil je het alledrie? Dan helpt Pienter jou hier graag bij!

We moeten meteen wel even eerlijk zeggen dat we niet gevestigd zijn in Leeuwarden, maar in Assen. Maar je hebt ons wel gevonden op online marketing Leeuwarden, dus je ziet, we kunnen bedrijven goed vindbaar maken.

En Friesland is ons natuurlijk niet onbekend. Sterker nog, we werken op dit moment voor meerdere bedrijven uit deze prachtige provincie. Eén van de redenen daarvoor is dat we dan wel in Assen gevestigd zijn, maar ook Friese medewerkers in dienst hebben. En daarmee een zekere Noordelijke nuchterheid! Geen mooie verhalen, maar hard aan het werk om voor jouw website het verschil te maken, daar houden we van. 

De sleutel tot succes is wat ons betreft een goede samenwerking. Daarom spreken we regelmatig af met onze klanten om de aanpak en resultaten daarvan door te nemen. Aangezien we al de nodige Friese klanten hebben, zijn we vaak in de buurt te vinden. En wil je ons een keer komen bezoeken, dan staat de deur altijd open!

Onze aanpak om met online marketing Leeuwarden te veroveren

Afhankelijk van jouw behoefte, geven wij invulling aan de online marketingaanpak voor jouw bedrijf. Vragen vaak bij onze klanten spelen zijn:

  • Hoe krijg ik meer verkeer naar mijn website?
  • Hoe zorg ik dat mijn websitebezoekers beter converteren
  • Hoe zorg ik dat de omzet uit mijn website groeit? 

Pienter kan hierbij helpen! Benieuwd hoe wij dit aanvliegen? 

Onze online marketingaanpak bestaat uit 5 stappen:

  1. De strategische sessie: een intensieve kennismaken met jou en jouw bedrijf. 
  2. Naar aanleiding van de strategische sessie stellen wij een online marketingplan op, speciaal voor de doelstellingen van jouw bedrijf. 
  3. Een fijne samenwerking, waarbij wij denken aan werken op locatie, nauw contact en elkaar op de hoogte houden van wat er speelt. Deze samenwerking is gebaseerd op het online marketingplan geschreven in stap 2. 
  4. Maandelijkse rapportage over de werkzaamheden, wat gaat er goed en wat gaat er minder goed. Hierin leggen we de focus op de werkzaamheden die we in de komende periode gaan uitvoeren. 
  5. Naast de maandelijkse periode, vindt er een periodieke evaluatie plaats. Een persoonlijk gesprek waarin we goed communiceren over wat er bereikt is, de verwachtingen van beide kanten en hoe we de samenwerking prettig gaan voortzetten. 

Lees hier meer over onze pientere werkwijze

Klanten in en rondom leeuwarden

Ben je benieuwd welke bedrijven wij helpen met de online marketing in en rondom Leeuwarden? Wij delen het graag!

 

Jouw online marketing naar het volgende niveau

Wil jij jouw online marketing in en rondom Leeuwarden naar het volgende niveau brengen? Mooi! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. En weet je nog niet wat je precies nodig hebt? Vraag dan een gratis sitescan aan en nemen jouw website onder de loep!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!