Online marketing in Groningen? Pienter helpt je verder!

Wanneer je op zoek bent naar online marketing in Groningen, dan denk je in eerste instantie misschien niet meteen aan een online marketingbureau uit Assen. Toch denken we bij Pieter dat we je zeer goed van dienst kunnen zijn.

Natuurlijk beschikken wij ook over typische Groningse waarden en houden we van een nuchtere houding. Geen mooie praatjes, maar gewoon hard werken om voor jou het verschil te maken. En dat ook nog eens tegen een leuk tarief!

In ieder geval is het goed om te weten dat we de lokale en regionale markt goed kennen. Ook niet zo gek, want bij Pienter werken medewerkers uit Groningen, Friesland én Drenthe. Allemaal stuk voor stuk Noorderlingen die daarmee ook klanten uit deze regio aantrekken. Het is dan ook niet zo gek dat het merendeel van onze klanten uit het Noorden komt.

Volgens ons draait het hebben van succes om het hebben van een goede samenwerking. Wij gaan dan ook graag regelmatig met onze klanten om tafel om de resultaten en aanpak te bespreken. En met een korte afstand tussen Groningen en Assen moet dat natuurlijk geen enkel probleem zijn. En zie je wel op tegen de autorit? Wees gerust, wij komen jou ook graag op locatie bezoeken!

Ons stappenplan voor online marketing in Groningen

Online marketing verdelen wij globaal gezien in twee stappen: eerst bouwen we verkeer op naar je website en zodra er genoeg verkeer is, willen we dit zoveel mogelijk omvormen tot aanvragen of verkopen.

Over het algemeen starten we onze trajecten met een combinatie van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en adverteren op social media. Hiermee genereren we binnen afzienbare tijd bezoeken naar jouw website.

In de volgende stap moeten we ervoor zorgen dat deze bezoekers gaan converteren. Hierbij speelt conversie optimalisatie een rol: het inzetten van de juiste tools op de website om zo het gedrag van jouw bezoekers zo veel mogelijk te sturen. Ook gaan we in deze fase vaak met e-mailmarketing aan de slag om meer uit jouw bestaande klanten te halen.

Dus wil je met online marketing Groningen en omstreken beter bereiken, dan helpen wij jou graag op weg. Wil je wel iets met online marketing doen, maar weet je nog niet precies wat je nu staat? Vraag dan onze gratis sitescan aan en wij nemen jouw site onder de loep!

En mocht je nog willen weten waar Pienter verder voor staat:

  • Wij zijn transparant. Dat zijn we graag, want alleen zo kunnen we maand na maand later zien wat we hebben gedaan en wat het jou heeft opgeleverd.
  • We zijn Google Premier Partner. Onze medewerkers werken al sinds 2005 aan online marketing en kennen de Google-programma’s inmiddels door en door.

Wil jij jouw online marketing voor Groningen uitbesteden? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag hoe we je verder kunnen helpen!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!