Online marketing in Friesland? Pienter creëert meerwaarde

Om goede online marketing-resultaten te behalen, is het van belang om samen te werken met een bedrijf dat de lokale en regionale markt goed kent. Maar had je er al eens aan gedacht om voor jouw online marketing in Friesland een bedrijf net over de grens in te schakelen? Pienter, gevestigd in Assen, stelt zich graag aan je voor!

Wij zijn een echt Noordelijk online marketingbureau met medewerkers uit Groningen, Friesland en Drenthe. Daarmee begrijpen wij deze markt goed. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het merendeel van onze klanten uit deze provincies komen.

Qua afstand liggen Friesland en Drenthe natuurlijk dicht bij elkaar en wij komen dan ook graag bij je langs om jouw online marketing in Friesland met je te bespreken. En wil je liever ons kantoor in Assen bezoeken, dan ben je altijd welkom bij ons.

Hoe pakken we online marketing gericht op Friesland aan?

Pienter kan jou op meerdere vlakken helpen bij de online marketing voor Friesland. Over het algemeen beginnen we met een mix van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en adverteren op social media. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er snel bezoekers naar je website komen.

Vervolgens zorgen we ervoor dat deze bezoekers leiden tot verkopen of aanvragen. Dit doen wij door conversie optimalisatie in te zetten. Ook kunnen we in deze fase met een tool als e-mailmarketing aan de slag om de band met jouw klanten te verbeteren.

Kortom, wil je met online marketing Friesland en omstreken veroveren, dan helpt Pienter jou verder. Vraag anders eens een gratis sitescan aan en wij brengen in kaart waar je nu precies staat!

Wellicht wil je nog weten waarin we ons onderscheiden. De volgende zaken zijn echt kenmerkend voor Pienter:

  • Wij zijn transparant. Dat is ook wel nodig, want wij moeten elke maand weer onze meerwaarde aan jou kunnen bewijzen. Om dit zo goed mogelijk te doen, rapporteren we maandelijks over de werkzaamheden die we hebben gedaan en wat deze qua resultaten opgeleverd.
  • We zijn Google Premier Partner. We hebben zeer veel ervaring met de verschillende programma’s van Google. Niet echt verrassend, want onze medewerkers werken al sinds 2005 aan online marketing.
  • We zijn een nuchter bedrijf uit het Noorden. We vertellen een eerlijk verhaal, draaien niet om de feiten heen en werken hard om voor jou het verschil te maken.

Wil jij jouw online marketing voor Friesland en omstreken uitbesteden? Neem gerust eens contact met ons op en wij kijken graag vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!