Internet marketing bureau uit Assen

Wanneer je als bedrijf online succesvol wilt zijn, dan kun je niet om internet marketing heen. Maar als ondernemer ben je al druk genoeg bezig met je eigen business zonder na te moeten denken overzoekmachine marketing, conversie optimalisatie of e-mailmarketing. Gelukkig los je dat simpel op door een internet marketing bureau in te schakelen.

Internet marketing op jouw manier!

Bij Pienter helpen we je graag bij je internet marketing! En om internet marketing zo bereikbaar mogelijk te maken, kan dat op verschillende niveaus. Wanneer je slechts een onderdeel van online marketing wilt belichten, kun je kiezen voor een internet marketing workshop. Wij geven bijvoorbeeld workshops op het gebied van content en conversie, waarin we je leren hoe je je klanten én Google zo duidelijk mogelijk vertelt welke producten of diensten je biedt.

Een ander voorbeeld van een workshop is de workshop e-commerce Duitsland die wij meerdere keren per jaar verzorgen. Met deze workshop helpen wij Nederlandse ondernemers hun website of webshop te lanceren in Duitsland. En ook wanneer je zelf aan de slag wilt, maar wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij je internet marketing strategie helpen we je graag.

We helpen veel bedrijven bij het in kaart brengen van het zoekgedrag van hun doelgroep en zetten dit vervolgens om naar een sitestructuur die dit reflecteert. Soms schrijven we in een volgende stap ook nog de teksten, maar vaak kiezen bedrijven er ook voor om zelf voor de teksten te zorgen en ons de geschreven teksten te laten controleren en - waar nodig - optimaliseren.

Pienter: jouw internet marketing bureau uit Drenthe

Wil jij ook starten met internet marketing? Pak dan gerust de telefoon of neem hier contact op. Wij gaan graag vrijblijvend met je om tafel zitten om de mogelijkheden binnen jouw budget te bespreken!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!