Hoger in Google kom je met ons stappenplan!

Heb je een website, maar staat deze nog niet zo hoog in de zoekmachines? Geen nood, wij helpen je jouw website hoger in Google te krijgen en zo aan meer bezoekers te helpen. Dit doen wij door de website technisch goed neer te zetten, slim in te richten en vervolgens tot autoriteit op zijn gebied te maken.

Onze drie stappen voor om hoger te komen in Google

Een goede positie in Google bereik je niet van de één op de andere dag, maar vereist een gedegen aanpak. De basis voor een goede vindbaarheid in Google wordt gevormd door de techniek van de website. Deze moet zo zijn neergezet dat er geen fouten of andere belemmeringen zijn die het Google verhinderen de website op te nemen. Wanneer dit in orde is, pas dan kan je website hoger in Google komen door te werken aan de inhoud en de populariteit, de volgende stappen uit onze aanpak.

Bij de inhoud richten we ons erop die termen in de website te verwerken die jouw klanten ingeven in de zoekmachines. Dit doen wij door de in Google gebruikte termen in kaart te brengen die voor jouw producten of diensten relevant zijn. Vervolgens verdelen wij deze over de pagina's van jouw website, want alleen wanneer je duidelijk vertelt wat je doet, kun je hoog scoren in Google.

Zodra de inhoud door ons is neergezet, zal jouw website over het algemeen al in de zoekresultaten verschijnen, maar moeten we werken aan de populariteit om een hogere positie in de zoekmachine te krijgen. Dit doen wij door jouw website te noemen op andere, relevante websites, aangezien Google het als volgt ziet: hoe meer een website op andere websites wordt genoemd, des te meer "stemmen" deze krijgt. Daarmee groeit de populariteit waardoor de website hoger in Google zal worden geplaatst.

Zet ook jouw website hoger in Google!

Wil je ook aan de slag en jouw website laten optimaliseren? Neem dan contact met ons op en wij analyseren je website geheel vrijblijvend en presenteren vervolgens een aanpak om hoger in Google te komen!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!