Onze diensten

Strategie

Behoefte aan houvast en een duidelijke strategie? Wanneer de stip op de horizon duidelijk is maar de weg ernaartoe nog niet, helpen we graag dit scherper te krijgen. Met een strategisch plan werken we vervolgens in fases om de doelstellingen te behalen.

Online marketing

Of het nu offline of online is, wij denken graag mee in de beste oplossingen en middelen die optimaal samenwerken. De gekozen strategie is hierin leidend. Voor het MKB, e-commerce of corporate is deze aanpak telkens verschillend. Of het nu zoekmachineoptimalisatie, CRO of marketing automation is. Onze specialisten bepalen graag samen met jou de ideale mix voor jouw online marketing strategie.

Interim

Op korte termijn een ervaren marketeer vinden die ook nog eens per direct beschikbaar is, dat is haast een utopie weten we uit ervaring. Soms is het ook interessanter om deze expertise in te huren in plaats van een iemand op de loonlijst te zetten wat toch weer een risico kan zijn. Pienter werkt structureel op interimbasis voor een breed spectrum aan bedrijven, van MKB tot corporate.

Training

Wanneer verrijking van kennis en kunde op het gebied van online marketing gewenst is binnen de organisatie dan biedt een training van Pienter uitkomst. Onze trainingen maken deel uit van een bredere strategie om het doel te bereiken. Doelen die we graag gezamenlijk bepalen. Trainingen maken het gemakkelijker om bepaalde werkzaamheden en kennis binnen de organisatie te houden. Onze trainingen worden altijd op maat ingericht.

Zoekmachine marketing

Voor een goede vindbaarheid én zichtbaarheid is zoekmachine marketing cruciaal. We kunnen ons op de gratis resultaten richten met zoekmachine optimalisatie, maar je ook ondersteunen met gerichte advertentiecampagnes via bijvoorbeeld Google Ads. Maar altijd met het doel bovenin de zoekresultaten te staan zodat jij meer bezoekers krijgt!

Online reputatiemanagement

Wat is online reputatiemanagement? Goeie vraag. Eigenlijk is het niet in één term te vangen, want het is een behoorlijk breed begrip. Als we toch een definitie moeten geven gaan wij voor: jouw imago positief maken en behouden op het internet. Je kunt online reputatiemanagement op verschillende manieren inzetten. Maar… dat kost wel een heleboel tijd en moeite. Deze tijd kun jij natuurlijk beter besteden. Geef daarom je online reputatiemanagement uit handen en schakel Pienter in. Wij kunnen jouw reputatie verbeteren!

Creatie

Online marketing is meer dan adverteren, zoekmachineoptimalisatie en leadgeneratie. Bij Pienter denken we liever vanuit een holistische gedachte. Alle uitingen moeten in lijn zijn met de identiteit en profilering. Dat moet worden doorgetrokken in de website, webshop en/of app. Voor een juiste uitstraling is de huisstijl maar ook fotografie en video essentieel. Deze beelden kunnen vervolgens ook weer optimaal worden ingezet in nieuwe campagnes.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!