Pientere contentkalender 2021 – Download 'm nu!

Het WK voetbal, de Olympische Spelen, de TT, maar ook feestdagen en andere bijzondere momenten zoals Kerst, Carnaval en Valentijnsdag, zijn bij uitstek geschikt voor inhakers. Tegenwoordig kom je op social media de ene na de andere ludieke inhaker in je tijdlijn tegen. Om je op weg te helpen bij het creëren van je eigen inhakers hebben wij op onze 'Pientere Contentkalender' alle inhaakmomenten voor je verzameld. Dus wacht niet langer en vraag hem alvast aan voor het komende jaar! ​ Laten we hopen dat we niet net als 2020 alles hoeven af te lassen ;)

Nu aanvragen


Positieve uitwerking op je merk

Op dit moment is content king, en ben je als merk altijd op zoek zijn naar shareable en likeable content. Inhakers zijn hier bij uitstek geschikt voor. Ze werken omdat ze aansluiten bij "het nu" en zodoende in de belevingswereld van de ontvanger zitten. Hierdoor blijven ze vaak veel beter hangen dan normale advertenties, mits goed uitgevoerd. Een goede inhaker heeft dan ook een positieve uitwerking op je merk.

Waarom de Pientere contentkalender?

  • Voor het hele jaar de leuke inhakers op een rijtje
  • Ideale basis voor marketingacties
  • Goede input voor brainstormsessies
  • Gratis inspiratie voor social media
  • Goede voorbereiding voorkomt last-minute-stress
     

Nu beschikbaar als download!

Deze handige kalender als digitale download ontvangen? Vul je gegevens in en je ontvangt de downloadlink automatisch per e-mail. Alle handige inhakers voor je verzameld.
 


Veelgestelde vragen

 

We krijgen elk jaar erg veel leuke reacties op onze inhaakkalender. We worden zelfs gekopieerd (kwamen we achter toen bleek dat zelfs onze easter egg was overgenomen door een ander bureau ;)). Dat moeten we zien als compliment nietwaar? Een aantal vragen over 'the original' hebben we voor je verzameld.
 

 

Wat kan ik met deze kalender?

Elk jaar zijn er vele 'bijzondere' of speciale dagen. Heel veel dagen zijn overgewaaid uit Amerika. Bijna elke dag is er dan ook wel een croissantdag, cheesecakedag of popcorndag. Maar er zijn natuurlijk ook relevantere dagen, zoals secretaressedag of dagen die bewustwording aan het licht brengen van bijvoorbeeld natuurrampen of geweld. Voor bijna elk bedrijf of branche zijn er wel dagen waar je op kunt 'inhaken'. 

Voor Pienter is bijvoorbeeld 'Safer Internet Day' een relevante dag. Hierop kunnen wij inhaken door webeigenaren bewust te maken van het belang van SSL bijvoorbeeld. Een inhaker is een leuke kans om je doelgroep te bereiken op social media door iets ludieks of nuttigs te koppelen aan die dag. Of omdat het betrekking heeft op je product of dienst. De kalender dient dan ook als inspiratie, daarna is het aan jou om er iets leuks op te verzinnen :)
 

Er zijn al zoveel content- en inhaakkalenders, waarom zou ik deze gebruiken?

Je bent niks verplicht en sommigen gebruiken zelfs meerdere versies naast elkaar. Helemaal prima toch? Wij werken elk jaar met een heel team om alle data voor jou te verzamelen. Dat is onze kracht. Waar andere versies alleen een ander smoeltje hebben proberen wij zo compleet mogelijk te zijn en blijven we elk jaar vernieuwen. En die van ons is stiekem toch de leukste? ;) Je krijgt ook een handige maandversie die gemakkelijk te printen is.
 

Moet ik betalen voor deze download?

Nee de contentkalender is en blijft gratis! Het enige dat we vragen zijn jouw gegevens zodat we de kalender naar je digitale postvak kunnen sturen.
 

Kan ik ook een contentkalender op posterformaat krijgen?

De contentkalender wordt als digitaal bestand naar je gemaild. We laten er elk jaar wel een aantal stuks drukken. Heb je interesse in een poster die je op kunt hangen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en we kijken wat we kunnen doen! Ps: we zijn om te kopen met gebak. Verder zijn we heel integer.
 

Wanneer krijg ik de 2021-versie van de kalender?

Met het aanvraagformulier krijg je 'm direct in je inbox.
 

Hoe kan ik de 2020-versie nog bekijken?

Als je de nieuwe 2021-versie aanvraagt krijg je een bevestigingsmail van ons. In de digitale versie zitten ook nog de resterende dagen uit 2020.

Nu aanvragen

 


 

Strategisch aan de slag met je eigen content?

Content moet niet een doel op zich zijn, maar vanuit een strategie bijdragen aan jouw doelen. De juiste kanalen en momenten grijpen om pakkende content te plaatsen. Wij helpen je daar graag bij. Even van gedachten wisselen of sparren? Neem dan eens contact met ons op, vinden we leuk!

Contentkalender 2021 ontvangen?

Laat je gegevens achter en ontvang de handige contentkalender voor 2021 in je inbox.

 
 

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!