Hoe kom ik bovenaan in Google?

Veel mensen vragen zich af: "Hoe kom ik bovenaan in Google?" Niet zo gek natuurlijk, want wanneer je website een hoge positie heeft voor een relevant zoekwoord zal deze meer bezoekers hebben. En niet alleen meer, maar ook meer relevante bezoekers.

Hoe wij jouw website bovenaan in Google plaatsen

Voordat jouw website bovenaan in Google kan verschijnen, moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Wij onderscheiden drie gebieden: techniek, inhoud en populariteit. Allereerst kijken we altijd naar de techniek, omdat dit een basisvereiste is voor een goede vindbaarheid. We zorgen ervoor dat Google je website goed kan opnemen en dat deze geen fouten bevat die dat verhinderen.

Wanneer de website in de basis goed staat, richten wij ons op de inhoud van de website. Dit doen wij door in kaart te brengen welke zoekwoorden mensen in Google gebruiken die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Deze woorden gaan we vervolgens thematisch groeperen en vertalen in een duidelijke en logische webstructuur. Zo kunnen we ervoor zorgen dat elk zoekwoord goed voorkomt in alle belangrijke elementen van de website, waardoor Google beter begrijpt waar deze over gaat.

Met een goede websitestructuur en goede teksten wordt het eenvoudiger jouw website bovenaan in Google te plaatsen, maar voor een toppositie moet ook aan de populariteit van je website worden gewerkt. Hiervoor geldt: hoe vaker jouw website op andere - liefst relevante - websites wordt genoemd en gelinkt, des te meer deze in aanzien bij Google zal stijgen. Wij bouwen populariteit op door jouw website aan te melden bij startpagina's, artikelen te schrijven over jouw producten en diensten die naar jouw website linken, social media in te zetten om jouw website te promoten en meer. Maar altijd met het doel dat Google jouw website als autoriteit gaat zien op het gebied van jouw producten of diensten.

Laat jouw website bovenaan in Google komen!

Wil je jouw website bovenaan in Google? Neem dan contact met ons op of voer een gratis sitescan uit. Wij analyseren je website geheel kostenloos en presenteren je onze aanpak om je website bovenaan Google te krijgen.

 

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!